Mijn naam is René en dit is mijn verhaal over hoe ik mijn droom om een succesvolle CNC draaier te worden, heb waargemaakt. Het begon toen ik via mijn werkgever PTB Machinefabriek de cursus “CNC Draaier” bij Verder in Techniek volgde. Dit bleek een keerpunt in mijn carrière.

De Cursus bij Verder in Techniek
Bij Verder in Techniek kreeg ik een praktijkgerichte opleiding in CNC draaien. Door de kleine groepen kreeg ik veel persoonlijke aandacht en kon ik snel leren. Ik leerde CNC-machines programmeren, instellen en bedienen en werkte met geavanceerde apparatuur. De intensieve praktijklessen gaven me niet alleen theoretische kennis, maar ook praktijkervaring.

De Overgang naar PTB Machinefabriek
Bij PTB Machinefabriek kon ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Dankzij de solide basis van Verder in Techniek voelde ik me goed voorbereid en zelfverzekerd. Ik kreeg de verantwoordelijkheid om complexe onderdelen te vervaardigen, wat me veel voldoening gaf.

Mijn Succes als CNC Draaier
Inmiddels werk ik bij PTB Machinefabriek en heb ik me ontwikkeld tot een kundige CNC Draaier. Ik werk efficiënt en nauwkeurig, en bedenk creatieve oplossingen voor technische problemen. De cursus bij Verder in Techniek heeft mijn carrière een enorme boost gegeven. Ik ben nu een gewaardeerd lid van het team en kijk met trots terug op mijn leerproces. Hopelijk inspireert mijn verhaal anderen om hun dromen na te jagen en kansen te grijpen. Met de juiste opleiding en vastberadenheid is alles mogelijk!

Bedankt PTB en bedankt Verder in Techniek!

#verderintechniek #draaien #cnc #techniek